Meny
 

Om oss

Om oss

Idag drivs Saras Begravningsbyråer & Juridik av Sara Olsson. En byrå som etablerades den 16 september 1963 av Saras föräldrar då de tog över begravningsbyrån i Järbo. 1987 utökades verksamheten genom att välkomna begravningsbyrån i Ovansjö och till sist även Ockelbo i 1991.

Vi som arbetar på Saras Begravningsbyråer & Juridik idag heter Sara Olsson, Pernilla Hägglund och Carolin Granath.

Pernilla har hand om begravningarna i Ockelbo och Sara har motsvarande funktion i Järbo och Ovansjö. Carolin är den som ansvarar för arbetet med bouppteckningar och den juridiska biten för alla tre begravningsbyråer.

SaraSara OlssonÄgare, BegravningsrådgivareMejla Sara
CarolinCarolin GranathAuktoriserad BoutredareMejla Carolin
PernillaPernilla HägglundBegravningsrådgivareMejla Pernilla

Vi är en auktoriserad begravningsbyrå

Det är viktigt för dig är att veta att Saras Begravningsbyråer & Juridik är en SBF auktoriserad begravningsbyrå. Hos oss på Saras Begravningsbyråer & Juridik hittar du kunnig och omsorgsfull personal som genomgått de utbildningar som SBF:s auktorisation kräver. Det är trygghet för dig och en kvalitetsstämpel för oss.

Att anlita en auktoriserad begravningsbyrå innebär en trygghet för dig i en svår stund. Det finns ca 400 auktoriserade begravningsbyråer i Sverige, vilket innebär att oavsett var i landet du bor har du nära till en auktoriserad begravningsbyrå.

Vår målsättning är att med personligt bemötande och kunnig rådgivning, hjälpa till att arrangera minnesvärda begravningar till en rimlig kostnad.